KOMPEX d.o.o.

 

Posluje od 2002. godine. Prvih šest godina našeg poslovanja uspješno smo se bavili uvozom i distribucijom toaletnog papira, papirnih ubrusa, sanitarnih držača i sredstava za održavanje higijene.

Danas osnovna djelatnost je proizvodnja složenog toalet papira i ubrusa za ruke u listićima i svih vrsta rolo-papira za profesionalne sanitarne držače.

Većinu dobiti ulažemo u osavremenjavanje proizvodnog pogona za proizvodnju papirne galanterije. Naš proizvodni portofolijo ukljućuje papirnu galanteriju za profesionalni program, komercijalni program i Alu-ugostiteljskih folija, medicinske plahte, salvete za restorane i grilove, komercijalni toalet papir.

Osim vlastite proizvodnje papira bavimo se postavljanjem i servisiranjem sanitarnih držača. Naš prodajni asortiman distribuiramo hotelima, velikim prodajnim centrima, javnim institucijama, restoranima, kafeima, itd...

U našem prodajnom asortimanu možete nabaviti: Sredstva i pribor za čišćenje i održavanje higijene; Opremu za održavanje higijene: četke, zogeri, mop, mikrofiber krpe, kese za smeće, spužve, trulexi, metle; Koncentrate za čišćenje; Hotelsku kozmetiku; Sredstva za dezinfekciju; Profesionalne sanitarne držače.

Na ovome linku možete pogledati listu referenci...>>

Vizija...

Kvalitetom proizvodnog asortimana zauzeti visoku poziciju u zastupljenosti na tržištu papirne galanterije u regiji.

Misija...

Ulaganjem u proizvodne procese i tehnologiju poboljšavati kvalitet proizvoda i usluge.


Brendovi u ponudi

Asortiman sanitarnih držača marke: Tork, Kimberly Clark, Jofel, Vialli.

Asortiman sredstava i pribora za održavanje higijene marke: Becker Chemie, KIEHL, Saponija, Panonija, Topstar

Distribucija...

Sve proizvode dostavljamo na adresu kupca u roku od 24h od trenutka narudžbe

Stabilnost...

O stabilnosti naše firme govori činjenica da smo i u doba svjetske ekonomske krize kada su se mnoge kompanije zatvarale mi smo vidjeli šansu za uspjeh i započeli proizvodnju higijenske papirne galanterije. Početkom 2008. godine pokrenuli smo vlastitu proizvodnju složenog toaletnog papira u listićima te papirnih ubrusa. Nakon samo jedne godine proizvodnog procesa ostvarili smo porast proizvodnje i prodaje iznad očekivanja..